top of page

OUDER & KIND GYM

Samen met je kind lekker actief zijn in de gymzaal? Dat kan nu bij Vlugheid en Kracht!

Ouder-Kind Gym is speciaal bedoeld voor peuters van 1½ tot 4 jaar, die samen met papa en mama of opa en oma, lekker wil gymmen in een 'echte' gymzaal. Juist op deze leeftijd is het opdoen van veel bewegingservaring ontzettend belangrijk. 

Leren van elkaar en sociale functie
Voor ouders is de gymzaal een ideale plek om andere opvoeders met hun kinderen te ontmoeten. Er worden contacten gelegd en opvoedingstips uitgewisseld. De kinderen krijgen spelenderwijs wisselende bewegingssituaties aangeboden, waardoor ze geprikkeld worden om te bewegen: klimmen, klauteren, balanceren, hangen, springen en rollen. 

Gymles en opvoeding 
De gymles kan worden gezien als een schakel in de opvoeding die niet mag ontbreken. Je kind leert tijdens de les onder meer hoe kleine opdrachten uitgevoerd moeten worden. Daarnaast komen het inschatten van afstand, diepte, hoogte en verte aan de orde. In de ontmoeting met andere kinderen, leert de peuter hoe rekening met elkaar moet worden gehouden en dat je op je beurt moet wachten. Daar komen dan ook nog andere dingen bij, zoals het zingen in een kring. Samen bewegen zal het contact tussen jou en je (klein)kind alleen maar verbeteren en het kind meer zelfvertrouwen geven.     

Is uw kind tussen de 1,5 en 4 jaar oud? Doe dan gezellig mee en kom voor een gratis proefles! De lessen worden gegeven op woensdagochtend van 08:45 - 09:30 uur in de sportzalen van de Biezem in Laren onder leiding van Mira Scheffer. 

8 Mei 2019 start de eerst les, dan zien we u en uw kind graag!

Aanmelden kan via onze website www.vlugheidenkracht.com of ter plaatse.

Het lesgeld bedraagt € 7,50 per les, inclusief een kopje koffie of thee naar keuze. 

Voor verdere vragen kunt u mailen naar ledenadministratie@vlugheidenkracht.com 

bottom of page