• Bestuur

Jouw stem is geld waard in de Rabobank Clubkas Campagne!


Rabobank Gooi en Vechtstreek draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Gooi en Vechtstreek stelt € 75.000,- beschikbaar! Ook V&K doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne.

Stemmen Van 7 t/m 22 maart 2017 mogen leden van Rabobank Gooi en Vechtstreek drie stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 75.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. V&K ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen keer het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan alle leden Het is voor V&K belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor de aanschaf van nieuwe turnmaterialen. Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden (als zij lid zijn van Rabobank Gooi en Vechtstreek) stemmen geven aan V&K tijdens de Clubkas Campagne.

Lid van Rabobank Gooi en Vechtstreek? Breng dan je stem uit op www.mijnbankenik.nl/gvs/clubkascampagne.

Bedankt voor jouw steun!

Bestuur en trainers Vlugheid & Kracht

#Rabobank #Clubkas #Campagne #Stemmen

41 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Zomervakantie

Vlugheid en Kracht wenst iedereen een fijne zomervakantie! Hopelijk zien we jullie weer terug in het nieuwe seizoen. De eerste trainingen zijn in de week van 4 september.

© 2020  Beeldmateriaal mag niet gekopieerd worden zonder toestemming van Vlugheid en Kracht