Sintfeest groot succes

November 28, 2016

 

Maandag 28 november heeft Sint met Pietje Chocolala rond de 100 V&K-kinderen met een bezoek verblijd. De jongsten lieten hun pietengymkunsten zien, zoals zaklopen, pakjesrace en springen op het luchtkussen. De creatiefste kinderen kregen mooie prijzen voor hun mooi ingekleurde kleurplaten. En voor iedereen was er lekkers en een mandarijn in de schoen.

De oudere kinderen speelden levend 4 op 1 rij met allerlei knotsgekke opdrachten, zoals 'scheer een ballon' en 'blaas een watje naar de overkant van de zaal'. Ook over hen had Sint veel te vertellen en natuurlijk was er lekkers in de schoen.

Sint dankt de vrijwilligers die hebben meegeholpen dit feest een succes te maken en hoopt volgend jaar weer present te zijn.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Voorwedstrijd 1 - Pupil 2 - Paulien goud, Isa zilver, Veerle premiere

November 11, 2019

1/10
Please reload

Recente berichten