Voorwedstrijd 2 - Lois en Anoeska

January 31, 2017

 

 

Juniorturnster Lois en seniorturnster Anoeska komen beide uit in de 3e divisie. In deze klasse turnen heel erg veel meiden en het bemachtigen van een plaatsing in de volgende ronde richting de nationale finale is daardoor erg pittig.

Lois onderscheidt zich van de anderen met een prachtige balkoefening met een E-score van maar liefst 9,10 punten. Een dik persoonlijk record!

 

Ook Anoeska zette een hoogste score ooit achter haar naam. Dat deed zij op haar favoriete toestel vloer. Haar oefening blinkt uit in moeilijkheid gecombineerd met een in het oog springende gratieus uitgevoerde choreografie. 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Voorwedstrijd 1 - Pupil 2 - Paulien goud, Isa zilver, Veerle premiere

November 11, 2019

1/10
Please reload

Recente berichten