Voorwedstrijd 2 - Junior, divisie 4 - Floor

February 5, 2019

Floor turnt in de klasse junior divisie 4. Op de dag van de wedstrijd verjaart zij. Vooraf heeft ze trainster Saskia gevraagd niet de organisatie te melden dat ze jarig is. Helaas voor Floor is voormalig teamgenote Amy aanwezig als jurylid en op de hoogte van het heugelijke feit. Amy snelt naar de wedstrijdtafel, met als gevolg dat Floor toch op het podium mag om gezang en een attentie te ontvangen. 

 

Tijdens de eerste voorwedstrijd was het hoogste podium voor Floor vanwege haar mooie turnprestaties. Dit keer helaas geen medailles, maar wel een stabiel geturnde wedstrijd met plaatsing  voor de finale van Noord-Holland op zondag 7 april in Amsterdam.

 

 Floor en Fay

 

 Lois, Floor en Fay

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Voorwedstrijd 1 - Pupil 2 - Paulien goud, Isa zilver, Veerle premiere

November 11, 2019

1/10
Please reload

Recente berichten