Turnen 15+

Ben je altijd fanatiek aan het turnen geweest? Maar ben je gestopt vanwege studeren, een blessure, de aansluiting met leeftijdsgenoten, de vrijheid binnen de training of gebrek aan een nieuwe uitdaging binnen het turnen?
Dan is turnen voor 15+ iets voor jou! Vrijdagavond met leeftijdsgenoten trainen in een volgebouwde zaal met turntoestellen! Voor zowel dames als heren zijn er mogelijkheden om alle wedstrijdtoestellen te trainen. Ook een luchtkussen of airbaan is aanwezig voor de liefhebbers!

De training zal een vrije opzet hebben en je hebt veel keuzevrijheid over wat je wilt trainen. De training zal worden begeleid door een trainer die je tips of ideeën kan geven. Maar vooral je eigen inbreng en motivatie zullen een rol spelen in wat je traint.


Trainingen zullen het nieuwe seizoen van start gaan bij voldoende aanmeldingen.

De contributie is op basis van een strippenkaart. Met één strippenkaart heb je toegang tot tien trainingen. Daarna kan je beslissen of je nog een strippenkaart aanschaft. Een strippenkaart is een seizoen geldig. Naast de strippenkaart betaal je de bondscontributie van €27,50 per jaar. 

 

© 2019  Beeldmateriaal mag niet gekopieerd worden zonder toestemming van Vlugheid en Kracht