top of page

Springwedstrijden 2023

Zaterdag 4 november doen alle leden van de maandaggroepen van V&K (m.u.v. kleuters) mee aan een super leuke turnwedstrijd: het Springfestijn in sporthal De Lunet, Amersfoortstestraatweg 16  in Naarden.


Er is geen prijsuitreiking, maar de kinderen krijgen na afloop een leuk diploma en vaak wat lekkers.

Omdat het een team-evenement is, en de kinderen tijdens de training op elkaar ingespeeld raken, is het van groot belang dat zoveel mogelijk turn(st)ers er zijn. Mochten er redenen zijn waarom uw kind er echt niet bij kan zijn, meldt dit dan z.s.m. aan de trainster. Niet komen opdagen zonder afmelden hoort er echt niet bij!

Algemene Informatie

V&K-turnkleding
V&K-turnkleding is verplicht. Meisjes dragen het nieuwe of oude zwart-rode recreatieturnpakje bij voorkeur zonder broekje. Het V&K-selectieturnpak is ook toegestaan. Jongens dragen het zwart-rode V&K-herenturnpak met korte turnbroek.  Deelname in andere kleding is niet toegestaan.


V&K-turnkleding bestel je via https://www.vlugheidenkracht.com/kleding. Ook verplicht tijdens de lessen!

Haar
Meisjes met langer haar dragen twee staarten, een of twee vlechten of vlechten hun haar in. Eén staart is niet handig i.v.m. koprollen. Het is erg leuk als je elastiekjes of lintjes in doet in de kleuren van je turnpak!

Waardevolle spullen
Laat waardevolle kleding, sieraden en spullen thuis! Zet je naam in je turnkleding.

Kleedkamerindeling
Voorkom grote groepen in kleedkamers: kom precies op tijd! Op de kleedkamerdeuren staat waar je je om moet kleden.

Entree/ Parkeren
Toeschouwers betalen een beetje entreegeld ter bestrijding van de onkosten.


De parkeerruimte bij De Lunet is zeer beperkt. Er is strenge controle op parkeerovertredingen. Kom bij voorkeur op de fiets (en parkeer direct bij de ingang)! Komt u toch met de auto: let goed op waar en hoe u uw auto parkeert (dus niet met twee wielen op de stoep!!!) en houd rekening met extra parkeertijd vanwege de drukte.
 


Contact

Namens de trainers van V&K,

Linda Eggenkamp

bottom of page