top of page

INSCHRIJVEN

Is de proefles je goed bevallen en wil je lid worden van onze turnclub, vul dan het inschrijfformulier onder aan deze pagina in.  

Inschrijven

Je kunt je aanmelden door het invullen van het inschrijfformulier. Mail het volledig ingevulde en ondertekende inschrijfformulier naar de ledenadministratie

Let op: zonder ingediend inschrijfformulier is deelnemen aan de trainingen niet mogelijk!

Vergeet niet je e-mailadres in te vullen, want wij verzenden nieuwsbrieven en andere informatie digitaal. 

Let op: voor sommige lessen geldt een wachtlijst. Zie ook het rooster.

 

Inschrijfgeld

Bij aanmelding van een nieuw lid vragen wij éénmalig €20,- aan inschrijfgeld. Dit inschrijfgeld wordt niet automatisch geïncasseerd maar moet door u zelf worden overgemaakt op ons bankrekeningnummer NL46 RABO 0339 942 614 t.n.v. Vlugheid en Kracht, onder vermelding van inschrijfgeld (naam nieuw lid). Zodra het inschrijfgeld op onze rekening is bijgeschreven wordt je als lid ingeschreven. Ook dien je dan het verplichte clubtenue aan te schaffen.

Vrijwilligers gezocht!

Wij nodigen je van harte uit om ook het vrijwilligersformulier in te vullen. We zijn immers een vereniging en die kan alleen bestaan met hulp van haar leden. Wij verwachten dat iedereen hierin naar vermogen een steentje bijdraagt. Op het formulier kun je aangeven welke hand- en spandiensten je bij voorkeur als vrijwilliger voor de vereniging zou willen en kunnen verrichtten. Uiteraard kun je bij de train(st)ers meer informatie vragen.

Heb je nog vragen?

Geen probleem. Neem contact op met onze administratie via de ledenadministratie. We helpen je graag verder. 

bottom of page