top of page

Turnen 14+

Ben je altijd fanatiek aan het turnen geweest? Maar ben je gestopt vanwege studeren, een blessure, de aansluiting met leeftijdsgenoten, de vrijheid binnen de training of gebrek aan een nieuwe uitdaging binnen het turnen?


Dan is turnen voor 14+ iets voor jou! Vrijdagavond, met leeftijdsgenoten trainen in een volgebouwde zaal met turntoestellen! Ook een luchtkussen of airbaan is aanwezig voor de liefhebbers!

De training heeft een vrije opzet en je hebt veel keuzevrijheid over wat je wilt trainen. Je wordt begeleid door een trainer die je tips of ideeën kan geven. Maar vooral je eigen inbreng en motivatie zullen een rol spelen in wat je traint.

De contributie is op basis van een strippenkaart. Met één strippenkaart van €50,- heb je toegang tot 10 trainingen.

 

Daarna kan je beslissen of je nog een strippenkaart aanschaft. Een strippenkaart is één jaar geldig. 

Om deel te nemen aan de lessen moet je lid zijn van de vereniging. Hiermee ben automatisch ook lid van de bond KNGU (Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie).

Dit is belangrijk voor de verzekering. 

 

Het lidmaatschap loopt van 1 juli t/m 30 juni. De contributie voor het lidmaatschap bedraagt € 32,- voor het hele jaar. Dit is het bedrag van de door ons af te dragen bondscontributie plus administratiekosten.

 

Instromers halverwege betalen naar rato per resterend aantal lesweken tot 30 juni.

 

bottom of page