top of page

Waar is het?

We geven trainingen in Blaricum en Laren. Klik hier voor de locaties


Hoeveel keer?       

De gymnastieklessen zijn seizoensgebonden en volgen zoveel mogelijk de vakantiekalenders van de scholen. Op de pagina met de agenda kun je zien of de training doorgaat.


Kun je een proefles volgen?

Ja, je kunt twee keer een gratis proefles volgen. Bij deze lessen mogen de ouders aanwezig zijn.


Mogen de ouders erbij blijven?

De ouders mogen de eerste twee lessen erbij blijven. Daarna is het de  bedoeling dat de kinderen lekker zonder papa's en mama's gymmen. Elk jaar is er wel een familiedag waarin ouders en andere familieleden mogen meedoen of kijken. Je bent dan van harte welkom! Ongeacht de leeftijd moet een leerling in staat zijn om gedurende minimaal de duur van de training gescheiden te zijn van haar/zijn 

ouders.


Wanneer starten de trainingen?

Je kunt je op elk moment van het jaar opgeven. Er wordt twee keer per jaar contributie geïnd. De contributie wordt verrekend afhankelijk van de startdatum


Wat doe je aan?

Tijdens de turnles is er verplichte kledingDe eerste twee gratis proeflessen is makkelijk zittende sportkleding is prima.
De kinderen sporten op blote voeten. Dit is beter voor hun ontwikkeling en daarnaast veiliger. Zo kunnen zij beter voelen over welke materialen zij bewegen en blijven ze niet haken in bijvoorbeeld de ringen. Eenmaal lid dien je het clubtenue aan te schaffen en draag je deze tijdens de trainingen.

Voor freerunnen geldt geen verplichte kleding, sportieve kleding voldoet. 


Wat neem je mee?

Elastiekje om lange haren in staart of vlecht te doen.

Voor jongsten kan het handig zijn voor de zekerheid een schone onderbroek mee te nemen in geval van een 'ongelukje'.


Werken jullie samen met de naschoolse opvang?

Ja, in Blaricum werken we samen met de naschoolse opvang BSO Banjer. Zij brengen kinderen naar de les en halen ze weer op. Als je zoon of dochter bij Banjer zit, kun je van deze service gebruik maken.

Andere vraag

Nog geen antwoord op jouw vraag? Neem dan contact op!

bottom of page