ONS TEAM

Saskia Wallenburg

Saskia@vlugheidenkracht.com
Saskia geeft training vanaf jouw eerste koprol bij de kleuterles tot en met de dubbele schroef aan de turnsters van de A-selectie. Saskia heeft het turnvak met de paplepel meegekregen. Opa Maarten Kokje en moeder Saskia Kokje waren destijds de drijvende krachten van de club. 

Linda Eggenkamp

Linda@vlugheidenkracht.com

Linda is al sinds 1988 een vaste kracht voor de recreatietrainingen op maandag. Linda is een echte V&K-er, begon als gymnaste en deed in 1988 de tweejarige opleiding bij de KNGU. Linda is gespecialiseerd in het Nijntje beweegdiploma, KNGU-gekwalificeerd en werkt daarnaast als fysiotherapeute.

Mira Scheffer

Mira geeft al jaren les bij verschillende verenigingen in de regio en heeft ruime ervaring bij zowel recreatie- als selectieturnen. We zijn blij dat ze dit seizoen ons team komt versterken. Bij V&K geeft ze de recreatie plus lessen op zaterdagmiddag .

Mark.jpeg
Mark Patist

Mark is een gepassioneerd trainer. Met zijn afgeronde opleiding sport&bewegen en ervaring met freerunnen en trampoline springen begint Mark bij V&K aan een nieuwe uitdaging. Mark geeft freerunlessen in Blaricum.

Sander van Noort

Sander.vn.noort@gmail.com

Sander is trainer van de meisjes van de B-selectie en is met veel enthousiasme op woensdag en vrijdag in de zaal. De meisjes turnen in divisie 5 en 6 en in de klassen D2 en D3. Daarnaast is Sander jurylid met TD3-brevet.

Kees Bakker

Kees was in zijn jonge jaren een niet onverdienstelijk turner en heeft jarenlang recreatie- en selectiegroepen getraind. Nog steeds is Kees actief bij V&K met zijn 80+ doet hij wekelijks nog zijn handstanden en kippen. Een inspirator voor alle V&K-ers!

Kelly Ederveen

Kelly.Ederveen@gmail.com

Kelly is bij V&K gestart als recreatieturnster en is via de opleiding Sport & Bewegen uitgegroeid tot een enthousiaste trainster.

Jasmijn Pang-Atjok

Jasmijn is onze Bodyshape-instructrice. Zij geeft Bodyshape op maandag en vindt het heerlijk jou op swingende muziek in shape te brengen. Elke les is een feestje! Volg haar moves en shape it! 

FloorAssistent2019_3_edited.jpg
Floor de Vries

Floor heeft vanaf kleuter tot 2019 bij Vlugheid en Kracht geturnd. Zij is nu vaste assistent bij de A-selectie en geeft haar passie en ervaring door aan de nieuwe generatie turntalentjes.

© 2020  Beeldmateriaal mag niet gekopieerd worden zonder toestemming van Vlugheid en Kracht