ONS TEAM

Saskia Wallenburg

Saskia@vlugheidenkracht.com
Saskia geeft training vanaf jouw eerste koprol bij de kleuterles tot en met de dubbele schroef aan de turnsters van de A-selectie. Saskia heeft het turnvak met de paplepel meegekregen. Opa Maarten Kokje en moeder Saskia Kokje waren destijds de drijvende krachten van de club. 

Linda Eggenkamp

Linda@vlugheidenkracht.com

Linda is al sinds 1988 een vaste kracht voor de recreatietrainingen op maandag. Linda is een echte V&K-er, begon als gymnaste en deed in 1988 de tweejarige opleiding bij de KNGU. Linda is gespecialiseerd in het Nijntje beweegdiploma, KNGU-gekwalificeerd en werkt daarnaast als fysiotherapeute.

Sander van Noort

Sander.vn.noort@gmail.com

Sander is trainer van de meisjes van de B-selectie en is met veel enthousiasme op woensdag en vrijdag in de zaal. De meisjes turnen in divisie 5 en 6 en in de klassen D2 en D3. Daarnaast is Sander jurylid met TD3-brevet.

Kees Bakker

Kees was in zijn jonge jaren een niet onverdienstelijk turner en heeft jarenlang recreatie- en selectiegroepen getraind. Nog steeds is Kees actief bij V&K met zijn 80+ doet hij wekelijks nog zijn handstanden en kippen. Een inspirator voor alle V&K-ers!

Jasmijn.jpg
Jasmijn Pang-Atjok

Jasmijn is onze Bodyshape-instructrice. Zij geeft Bodyshape op maandag en vindt het heerlijk jou op swingende muziek in shape te brengen. Elke les is een feestje! Volg haar moves en shape it! 

Justin Koenen

Justin begint dit seizoen bij ons en gaat de freerunlessen op donderdag in de Bijvanck verzorgen. Hij heeft ruim 3 jaar ervaring met het geven van freerunlessen. Daarnaast is hij ook nog buurtsportcoach en geeft hij handbaltrainingen. 

FloorAssistent2019_3_edited.jpg
Floor de Vries

Floor heeft vanaf kleuter tot 2019 bij Vlugheid en Kracht geturnd. Zij is nu vaste assistent bij de A-selectie en geeft haar passie en ervaring door aan de nieuwe generatie turntalentjes.

Kelly Ederveen

Kelly is bij V&K gestart als recreatieturnster en is via de opleiding Sport & Bewegen uitgegroeid tot een enthousiaste trainster. Momenteel heeft ze minder tijd maar blijft ze nog wel assistent bij de A-selectie.