top of page

ONS TEAM

Saskia Wallenburg

Saskia@vlugheidenkracht.com
Saskia geeft training vanaf jouw eerste koprol bij de kleuterles tot en met de dubbele schroef aan de turnsters van de A-selectie. Saskia heeft het turnvak met de paplepel meegekregen. Opa Maarten Kokje en moeder Saskia Kokje waren destijds de drijvende krachten van de club. 

Linda Eggenkamp

Linda@vlugheidenkracht.com

Linda is al sinds 1988 een vaste kracht voor de recreatietrainingen op maandag. Linda is een echte V&K-er, begon als gymnaste en deed in 1988 de tweejarige opleiding bij de KNGU. Linda is gespecialiseerd in het Nijntje beweegdiploma, KNGU-gekwalificeerd en werkt daarnaast als fysiotherapeute.

FloorAssistent2019_3_edited.jpg
Floor de Vries

Floor heeft vanaf kleuter tot 2019 bij Vlugheid en Kracht geturnd. Zij is nu vaste assistent bij de A-selectie en geeft haar passie en ervaring door aan de nieuwe generatie turntalentjes.

Kees Bakker

Kees was in zijn jonge jaren een niet onverdienstelijk turner en heeft jarenlang recreatie- en selectiegroepen getraind.

Een inspirator voor alle V&K-ers!

Jasmijn.jpg
Jasmijn Pang-Atjok

Jasmijn is onze Bodyshape-instructrice. Zij geeft Bodyshape op maandag en vindt het heerlijk jou op swingende muziek in shape te brengen. Elke les is een feestje! Volg haar moves en shape it! 

Luna.jpg
Luna Kirsty Minderhoud

Luna is werkzaam als verpleegkundige in het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis. In haar vrije tijd wandelt ze graag met haar hond op de hei en ze houdt van een drankje doen met vrienden. Van kleins af aan was ze regelmatig in de turnzaal te vinden, toen ze blessures kreeg moest ze helaas stoppen met turnen en is ze gaan assisteren, hiervoor heeft ze haar papieren gehaald en ze deed dit altijd met een lach tot ze ging verhuizen naar Bussum en de afstand te ver werd. Daarom is ze ook zo blij dat ze deel mag uitmaken van onze geweldige vereniging om zo ook haar steentje bij te dragen. Ze haalt er ontzettend veel plezier uit om met de jonge turnsters al coachend naar een doel te werken. Het is fantastisch om te zien dat zij er ook blij van worden. "Hierin vind ik het belangrijk dat je elkaar kan vertrouwen.", aldus Luna. 

bottom of page