top of page

KLEUTERGYM

De ideale start!

Ben je al drie jaar? Dan is het tijd voor je eerste gymles! Op deze leeftijd leg je de optimale basis voor een gezond en fit bestaan.

Wat leer je?

Alle grondvormen van bewegen en gymnastiek passeren de revu en vormen een ideale basis voor een optimale motorsiche ontwikkeling die later in elke sporttak een voorsprong geeft. Dit gebeurt op een ongedwongen en speelse manier. 

Klimmen, rennen, springen, klauteren, duikelen, zwaaien, gooien, bewegen op muziek zijn een aantal van de activiteiten die in de les aan bod komen. Elke week staat er een paradijs aan toestellen opgesteld, waar de kinderen zich heerlijk mee kunnen vermaken.

 

Plezier

Het plezier hebben in het bewegen staat voorop. De kinderen verkennen op verantwoorde wijze hun eigen grenzen in veilige en uitdagende situaties.

Nijntje beweegdiploma

Nijntje en de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie hebben samen een leuk beweegprogramma voor kinderen tussen de 2 en 6 jaar ontwikkeld. Dat is vergelijkbaar met een zwemdiploma maar dan gericht op het stimuleren van alle motorische basisvaardigheden.

Hierdoor zijn kinderen verzekerd van een goede motorische basis voor de rest van hun leven. Vlugheid & Kracht heeft voor het beweegdiploma het speciale keurmerk van de KNGU, de landelijke gymnastiekunie. 

Aanmelden

Heb je zin in gym? Meld je dan aan voor een proefles!

KLEUTERGYM - DE PERFECTE START!

bottom of page