top of page

SINTFEEST

Maandag 2 december

Maandag 2 december 2019 vieren heel veel kinderen van V en K een super Sintfeest in de gymzaal van de Blaricumse Basisscholen in Blaricum.

3-8 jarigen

De kinderen tot circa acht jaar eten hun buiken rond bij het taaipoppen happen, springen op het luchtkussen, doen de pepernotenrace, gooien pakjes door het Pietendoek en worden schitterend geschmickt als prinses, dier, stoere zeerover of misschien wel Piet.

 

8 jaar en ouder

De oudere kinderen spelen Levend Vier op 'n Rij met allerlei maffe opdrachten en natuurlijk springen ook zij op het luchtkussen. Het ballon scheren wordt toch wel de topper van de dag. Vooral als je ontdekt dat je met scheerschuim iedereen lekker onherkenbaar kunt maken...

Tijden

16.10 - 18.00 Feest voor de allerkleinsten tot circa 8 jaar (vooraf inschrijven verplicht!)
18.15 - 19.45 Levend 4 op 1 rij Sinterklaasfeest vanaf 8 jaar (vooraf inschrijven verplicht!)

Kleurwedstrijd

Doe mee aan de V&K-Sint-en Piet-kleurwedstrijd. Download je kleurplaat door op de rode link hierboven te klikken en lever 'm in bij het V&K-Sintfeest. Er zijn 3 varianten. Je mag zelf kiezen welke je wilt kleuren.

 

Toegang - inschrijven
Schrijf je snel in, want vol = vol!!! Het V&K-Sintfeest kost 5 euro voor V&K-leden in de voorverkoop tot en met 30 november. Introducees zijn welkom, zij betalen €7,50.

Het geld neem je CONTANT EN GEPAST mee naar je eigen training (voor zover mogelijk) in een gesloten envelop voorzien van je naam.

Na 30 november kosten de kaarten ook voor leden €7,50. Contant en gepast betalen!

 

Je inschrijving is pas definitief als we het inschrijfgeld hebben ontvangen én je je hebt ingeschreven via de website.

Let op!

Donderdag 5 december is er geen training in Blaricum!

Hulp gezocht!
Zonder hulp van ouders kunnen wij dit feest niet organiseren. Kunt u helpen bij de spelletjes, het opbouwen (vanaf 15.00 uur) en/of het opruimen, laat het ons weten!

Sponsor de club gratis met jouw inkopen voor de feestdagen

P.S. Moet u nog Sint- of kerstinkopen doen en shopt u graag online? U kunt hiermee de club GRATIS sponsoren! Voor elke aankoop die u via deze link doet ontvangt V&K commissie: http://www.sponsorkliks.com/winkels.php?club=3005 Wij zijn u dankbaar voor uw steun.

SINTFEEST VLUGHEID & KRACHT

bottom of page