top of page

Finale Noord-Holland - Floor


Floor (Jeugd 2, Divisie 4) vertelt:

"Als eerste had ik brug. Ik had aan de hoge legger wel mooie zwaaien en rechte benen😄 alleen met ophurken viel ik er achter af. Dus ik ging het nog een keer proberen en toen lukte hij gelukkig wel!

Toen ging ik naar balk. En het ging heel goed!!! Ik viel er alleen af bij een stom pasje. Maar ik stond helemaal stil bij radslag en bruggetje. Bruggetje ophurken was ook verbonden😊. En ik had hooguit 4 wiebeltjes bij de choreo.

Toen had ik vloer. (Logisch 't is gewoon olympische volgorde) Nou, ik moest even in mijn hoofd alles een beetje aanpassen omdat we uit de oefening een paar elementen eruit hebben gehaald. Dus ik moest even goed gefocust nadenken. Maar het ging helemaal goed! Richting klopte ook gelukkig. Mijn series waren heel netjes alleen ik had bij de Arabier-salto een pas stapjes bij de landing. Maar verder prima! En stick-iT bij salto voorover.😏

Nou en toen? Sprong. Logisch😂. Bij de eerste sprong had ik mijn benen een beetje erg uit elkaar en ik besloot een coup de pied te doen bij de landing. En bij mijn tweede sprong had ik mijn benen iets minder uit elkaar maar ook stapjes bij de landing. Deze plank en Pegasus zijn trouwens heel fijn. De plank veert heel fijn en de Pegasus is lekker zacht. Ik dacht: ik meld t even.

En nu wachten op de uitslag!"

Klik HIER voor de uitslagen.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page