top of page

Voorwedstrijd 2 - Pupil 2 D1 Paulien goud, Isa zilver


Pupil 2 - Paulien goud, Isa zilver

Verslagje Paulien

Ik begon op sprong. Ik had een hele streksalto helaas niet stick it maar mijn houding was heel erg mooi.

Vervolgens ging ik naar brug, maar omdat de brug erg laag stond was het wel even wennen om een kip te doen. Gelukkig ging het tijdens mijn wedstrijd oefening wel goed en ik had een hele mooie salto met een stick it landing.

Daarna had ik balk waar ik echt een hele nette oefening had met weinig wiebels en geen val. Op vloer had ik ook een hele nette oefening met een mooie Arabier dubbel flikflak. Ook mijn pasjes waren erg netjes en het was goed op de muziek.

Nu wachten op de uitslag. Ik ben 1e geworden!!!

Verslagje Isa

Ik begon op sprong waar ik een hele nette salto had met een stick it landing en hele mooie handstand.

Daarna ging ik naar brug waar ik een mooie opzet had en mijn ophurken was heel netjes. Ook had ik een mooie salto met een stick it landing.

Vervolgens ging ik naar balk waar ik een hele nette oefening heb geturnd. Ik had 1 grootte wiebel, maar verder bijna geen wiebels.

Mijn laatste toestel was vloer waar ik een hele mooie oefening had en ik heb een Arabier flikflak heb gesprongen. En ik ben uiteindelijk 2e geworden!!!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page