top of page

Voorwedstrijd - Junior divisie 4 Fay goud!


Junior divisie 4 - Fay goud!

Verslag van Fay:

Ik moest om 8.00 in huizen zijn en ik begon op vloer. Op vloer deed ik voor het eerst drie nieuwe verbindingen. Van deze verbindingen zijn er twee geteld en hierdoor kwam ik op een D-score van 3.1 waar ik heel blij mee ben.

Vervolgens ging ik naar sprong, tijdens het inturnen ging het op zich wel goed. Ik dacht bij mijn wedstrijdsprong ik ga dit gewoon even knallen en dat deed ik. Ik had namelijk mijn benen bij elkaar en een stick it landing!

Nu op naar brug. Mijn brug oefening was echt super goed ik heb alles doorgeturnd en mijn opzetten waren hoger en ik had een stick it landing!

Nu alleen nog balk. Tijdens het inturnen ben ik er een aantal keer afgevallen, maar tijdens mijn wedstrijdoefening ben ik er nul keer afgevallen en mijn D-score was een 3.1 waar ik echt super blij mee ben nu wachten op de uitslag.

Ik ben eerste geworden!!! Ik ben echt heel erg blij want ik heb een blessure aan mijn voet. Ook heb ik een brug oefening geturnd met een blaar. Ik ben echt heel heel erg blij!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page