top of page

Pre-Instap - Sophia zilver!


Sophia zilver - pre-instap D1

Verslagje van Sophia

Bij vloer was ik iets te langzaam omdat ik alles heel mooi wilde doen en de handstand ging lang. En de stut was met rechte armen. Mijn radslag, arabier ging achter elkaar. De loopsprongen had ik mijn benen en tenen recht. De beenzwaaien waren heel mooi recht en hoog. De rest ging allemaal goed. De spagaat ging soepel. Alleen de muziek was op aan het eind, maar ik heb wel alles gedaan.

De overslag ging goed. Ik had heel veel vaart bij de overslag en wilde de plankoline lekker ver. Ik ging heel hard springen. Mijn benen waren recht. De streksprong ging stick it. Ik was recht. Ik had heel veel vaart en ging heel hoog.

Ik begon met hol bol. Die was goed, want mijn tenen waren recht. Toen de zwaaien. Die gingen heel goed. Mijn benen waren recht en ik ging lekker hoog.

De borstwaarts om gong heel goed want mijn armen waren recht en mijn heupen ook. Toen kwam de opzet. Die ging goed. Ik had mijn benen recht en hij was hoog. Daarna kwam de buikdraai en als laatste haakje hangen. Ik had mijn benen recht en hij ging drie seconden.

Mijn opsprong van balk ging goed. Ik kan heel goed heffen naar split. De handstand ging recht. De loopsprong was ver. Koprol ging niet erop. De streksprong gong heel hoog en recht.

Ik vond de wedstrijd heel goed en het was gezellig met Mathilde.

Sophia zilver - pre-instap D1

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page