top of page

Voorwedstrijd 2 - Pupil 1 D1 Mathilde brons!


Pupil 1 D1 , Mathilde brons Verslagje Mathilde Ik werd al heel vroeg wakker omdat ik heel zenuwachtig was.

Ik begon op vloer. Vloer ging heel erg goed. Boogje was netjes Arabier flikflak stick it! Mijn Stutrol was met rechte arme goede spilt.

Bij mijn eerste sprong had ik een hele mooie hoge salto maar wel een hup. Mijn tweede sprong ging ook heel goed met een bijna stick it landing.

Nu op naar brug. Bij brug had ik hele hoge zwaaien en een stick it landing. Alles verbonden en een stock it landing na mijn ophurken.

Nu op naar balk! Ik had op balk een hele mooie opsprong. Spreidhoeksteun was boven de balk. Mijn pasjes waren heel erg netjes, maar helaas viel ik er bij de radslag af, wel had ik een hele mooie overslag. Nu wachten op de uitslag. Ik ben derde geworden! Dat had ik echt niet verwacht!

Verslagje Annabelle

Ik werd wakker met bijna geen zenuwen. Ik begon op vloer waar ik een hele mooie Arabier flikflak had. Ook had ik een hele mooie Stutrol.

Nu op naar sprong. Op sprong had ik een een hele mooie salto met een stick it landing.

Op brug had ik hele mooie zwaaien en alles doorverbonden. Na mijn ophurken had ik een stick it landing.

Op balk had ik een hele goede opsprong, mijn spreidhoeksteun was boven de balk en het hoekje was lekker lang aangehouden. Helaas viel ik bij mijn radslag wel had ik een stick it landing bij mijn salto!!

Nu wachten op de uitslag

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page