top of page

Suzanne zilver, Floor brons!


Suzanne maakt vandaag haar debuut in de seniorenklasse van divisie 6. Zij heeft in korte tijd zoveel geleerd dat deelname aan een wedstrijd haalbaar werd. En hoe! Gelijk zilver. En dat zonder enige wedstrijdervaring.

Ook Floor mag blij verrast een mooie medaille in ontvangst nemen als beloning voor echt heel hard trainen. Deze jeugdturnster maakt eveneens een debuut, maar dan van verplichte oefenstof naar keuze-oefenstof. Dat betekent voor het eerst een eigen muziekje, een persoonlijke balkoefening, nieuwe elementen aan brug en een nieuwe sprong over de Pegases.

Wat een smile op die gezichten! Beide meiden stralen nog wel even door... Gefeliciteerd!!!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page