top of page

Sintfeest groot succes


Maandag 28 november heeft Sint met Pietje Chocolala rond de 100 V&K-kinderen met een bezoek verblijd. De jongsten lieten hun pietengymkunsten zien, zoals zaklopen, pakjesrace en springen op het luchtkussen. De creatiefste kinderen kregen mooie prijzen voor hun mooi ingekleurde kleurplaten. En voor iedereen was er lekkers en een mandarijn in de schoen.

De oudere kinderen speelden levend 4 op 1 rij met allerlei knotsgekke opdrachten, zoals 'scheer een ballon' en 'blaas een watje naar de overkant van de zaal'. Ook over hen had Sint veel te vertellen en natuurlijk was er lekkers in de schoen.

Sint dankt de vrijwilligers die hebben meegeholpen dit feest een succes te maken en hoopt volgend jaar weer present te zijn.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page