top of page

V&K gekozen als goed doel voor het Midwintervuur!


Beste leden,

We hebben heel goed nieuws! De Rotary Centaurea uit Blaricum heeft onze vereniging V&K gekozen tot één van de twee goede doelen om geld voor in te zamelen. Dat gebeurt o.a. door lotenverkoop voor een trekking tijdens het jaarlijkse evenement Midwintervuur in Blaricum. Het evenement zal plaatsvinden op zondag 8 januari 2017.

Ons deel van de opbrengst van de lotenverkoop zal worden besteed aan nieuwe turntoestellen voor V&K. Het andere deel zal gaan naar de Stichting Het Vergeten Kind. Wij zijn hier als vereniging heel erg blij mee en hopen natuurlijk op een grote opbrengst!

De loten moeten nog wel verkocht worden en hiervoor hebben we jullie hulp nodig! Koop zoveel mogelijk loten en probeer ook te kijken of je loten kunt laten kopen door familieleden, buren, vrienden etc. Of geef ze cadeau met kerst! Een lot kost EUR 10,- en er zijn echt hele mooie prijzen te winnen. Je kunt ze bekijken op www.midwintervuur.nl

Deze week start de lotenverkoop in heel Blaricum en vanaf maandag 12 december zal er ook iemand van het bestuur voorafgaand aan de trainingen bij de kleedkamer zitten om loten te verkopen.

Alvast heel veel dank voor jullie hulp!

Bestuur en trainers Vlugheid&Kracht

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page