top of page

Voorwedstrijd 2 - Lois en Anoeska


Juniorturnster Lois en seniorturnster Anoeska komen beide uit in de 3e divisie. In deze klasse turnen heel erg veel meiden en het bemachtigen van een plaatsing in de volgende ronde richting de nationale finale is daardoor erg pittig.

Lois onderscheidt zich van de anderen met een prachtige balkoefening met een E-score van maar liefst 9,10 punten. Een dik persoonlijk record!

Ook Anoeska zette een hoogste score ooit achter haar naam. Dat deed zij op haar favoriete toestel vloer. Haar oefening blinkt uit in moeilijkheid gecombineerd met een in het oog springende gratieus uitgevoerde choreografie.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page