top of page

Suzanne brons!


De meiden divisie 4, 5 en 6 en D1, D2 en D3 turnen de tweede voorwedstrijd, in de hoop van plaatsing naar de vervolgrondes. Voor Suzanne, verloopt ook de tweede voorwedstrijd zeer succesvol. Net als de eerste ronde is het eremetaal voor de hardwerkende seniorturnster in de 6e divisie.


Verslag Floor "We begonnen op brug en het ging heel goed! Ik zat erop met ophurken en ik had stick-it met de salto af. Straks gaan we naar balk. Ik hoop dat alles lukt! Balk gehad. Helaas stond ik er niet op bij bruggetje😔. En ook veel wiebels deze keer. Maar ik stond er wel op bij de radslag. En salto was op een mini stapje na stick-it. Net vloer gehad en het ging niet heeeellll goed... ik raakte bij de streksalto reespagaatsprong uit balans en daardoor deed ik een hele rare rug sprong of zoiets😂😅. De halve schroef ging wel prima alleen ik had een hele grote stap op het einde. En ik wist niet meer welke richting ik op moest en daardoor was ik een beetje rommelig in de rest van mijn oefening. Maaaaarrrr ik had wel stick-it bij de salto!!!😏 En we hebben sprong gehad! We zijn klaar! Het ging best wel goed. Ik had bij de eerste sprong bijna stick-it. De tweede sprong ging iets minder maar ook wel prima. Nu wachten op de uitslag."

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page