top of page

Uitnodiging informatie- en ledenavond en Familieweek!!


Beste leden,

Zoals de meesten van jullie zullen weten maken we als vereniging een moeilijke tijd door. Er wordt door trainers en bestuur hard gewerkt om de vereniging weer gezond te maken.

Wij willlen jullie bijpraten over alles wat we het afgelopen half jaar hebben gedaan om onze situatie als vereniging te verbeteren. Daarnaast vertellen we jullie graag wat de opbrengst is van de lotenverkoop voor het midwintervuur van de Rotary Centaurea en hoe dit zal worden besteed. De uitreiking van deze sponsorgelden vindt dinsdag 21 maart plaats!

Van onze leden horen we graag wat er nog verbeterd en veranderd zou kunnen worden. Alle meningen en goede ideeën zijn welkom! Denk bijvoorbeeld aan groepsgrootte, wedstrijden, trainingsuren, lesaanbod, evenementen, vrijwilligerswerk, sponsoracties, uitbreiding lesuren etc.

Informatie- en ledenavond

Graag nodigen we jullie uit voor een informatie-/ledenavond op

Donderdag 23 maart

Inloop - vanaf 20:00 uur

Start - 20:30 uur

Locatie - in de aula van de Openbare Basisschool Blaricum - ingang aan de Verbindingsweg

We hopen op een grote opkomst en willen benadrukken dat het van groot belang is voor de vereniging Vlugheid en Kracht dat we met elkaar werken aan een gezonde toekomst voor de vereniging!

Familiekijkdag

Donderdag 16 maart Maandag 20 maart

Op donderdag 16 maart in Laren en op maandag 20 maart in Blaricum is het Familiekijkdag! Iedereen is van harte welkom om alle knappe kunsten te komen bewonderen in de zaal.

Met vriendelijke groet,

Bestuur en trainers van Vlugheid en Kracht


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page