top of page

Uitnodiging informatie- en ledenavond en Familieweek!!


Beste leden,

Zoals de meesten van jullie zullen weten maken we als vereniging een moeilijke tijd door. Er wordt door trainers en bestuur hard gewerkt om de vereniging weer gezond te maken.

Wij willlen jullie bijpraten over alles wat we het afgelopen half jaar hebben gedaan om onze situatie als vereniging te verbeteren. Daarnaast vertellen we jullie graag wat de opbrengst is van de lotenverkoop voor het midwintervuur van de Rotary Centaurea en hoe dit zal worden besteed. De uitreiking van deze sponsorgelden vindt dinsdag 21 maart plaats!

Van onze leden horen we graag wat er nog verbeterd en veranderd zou kunnen worden. Alle meningen en goede ideeën zijn welkom! Denk bijvoorbeeld aan groepsgrootte, wedstrijden, trainingsuren, lesaanbod, evenementen, vrijwilligerswerk, sponsoracties, uitbreiding lesuren etc.

Informatie- en ledenavond

Graag nodigen we jullie uit voor een informatie-/ledenavond op

Donderdag 23 maart