top of page

Finale district Mid-West - divisie 3 - Lois


Lois had er niet meer op gerekend. Ze stond reserve voor de finale van district Mid-West. En ook trainster Saskia had die kans niet verwacht. En toch gebeurde het! Op zaterdag 25 maart kon Lois deelnemen aan de districtsfinale. Lois werd, vanwege een reeds gepland skitripje van trainster Saskia, gecoachd door Amy en trainster Sarah van Gymlust Schoorl.

Lois turnt een prima wedstrijd met voor sprong haar hoogste score ooit: 12,0 punten. Brug ging ook naar tevredenheid. Met de wegzet kip bleven de voeten van de vloer en de halve schroef was netjes tot stand. Balk, de specialiteit van Lois, ging stabiel zonder eraf te vallen. Op vloer geen grote fouten, wel wat aandachtspunten qua uitvoering.

Lois, binnenkomend als reserve, laat vijf turnsters achter zich. Top gedaan!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page