top of page

Rayon 't Gooi - Paulien voor het eerst D1


Paulien turnt vandaag haar eerste wedstrijd in het niveau D1. Ze turnt uitstekend en eindigt net buiten de medailles op de vijfde plaats. Op 25 duizendste na gaat het goud op sprong aan haar voorbij.

Paulien vertelt:

"Ik werd wakker en ik dacht meteen aan de wedstrijd. Vandaag turnde ik voor het allereerst in de D1. Ik ben alleen met pappa naar de wedstrijd gegaan en toen heb ik de warming-up gedaan. Toen de warming-up geweest was kwamen de anderen en een vriendinnetje.

Na de warming-up moesten we naar het toestel waar we begonnen, vloer. Op vloer moest ik voor het eerst een oefening op muziek doen. En dat ging heeeel goed.

Daarna ging ik naar sprong. Daar moest ik eerst de salto doen. En de salto ging heel goed. En daarna moest ik de handstand plof doen.

Toen gingen we naar brug. Hier moest ik een oefening doen en die oefening had ik de vorige wedstrijd ook al gedaan.

En toen gingen we naar balk, dat was de laatste. Op balk moest ik opheffen en de handstand en de koprol doen. Het heffen ging goed. En de handstand ging ook goed. Maar bij de koprol viel ik eraf. De hele wedstrijd ging heeeeel goed!

En toen was de prijsuitreiking, maar de moeten we nog even op wachten. En als ik een prijs win, gaan we naar de poffertjeskraam. En als het niet lukt is het ook niet erg."


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page