top of page

Toestellen shoppen bij Bosan


De hoes van een dikke mat wordt met de hand in elkaar gezet @ Bosan

Met de cheque van Rotary Centaura Blaricum in de hand is een delegatie van Vlugheid & KRacht vandaag te gast bij turntoestellenfabrikant Bosan. Je moet er een eindje voor rijden, naar Haaksbergen, maar bent wel een bijzondere ervaring rijker.

We worden hartelijk ontvangen door oprichter Gerrit ten Bos, die alvorens de door ons gewenste materialen te tonen, uitgebreid de tijd neemt zijn bijzondere bedrijf te showen. We krijgen een kijkje achter de schermen van het ontstaan van dikke matten, kasten, balken en bruggen. Bosan onderscheidt zich door innovatie met materialen die met een druk op de knop omhoog en omlaag kunnen, verhoogde vlakken die elektrisch kunnen worden vlak- of schuingesteld, verborgen spiegelwanden en trampolines die je verticaal elektrisch kunt bergen.

Meedenkend met wat er op de werkvloer wordt gewenst. Wij zijn onder de indruk van de strakke organisatie, klantgerichtheid en service. Bij deze: Bosan - Gerrit ten Bos in het bijzonder - complimenten voor het mooie bedrijf en heel veel dank voor de speciale ervaring!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page