top of page

Cheque Rabobank Clubkas Campagne


Donderdagavond 6 april was het groot feest in Partycentrum ’t Zand in Maarssen! Bijna alle 96 clubs die deelnamen aan de Rabobank Clubkas Campagne namen hun cheque in ontvangst met het bedrag dat zij binnen gehaald hadden om hun clubkas aan te sterken.

Vlugheid en Kracht heeft maar liefst 82 stemmen mogen ontvangen van leden van de Rabobank. Dit is goed voor een bedrag van maar liefst 743,74 euro. Daar zijn we superblij mee. Dit bedrag wordt benut voor het vervangen van afgekeurde turnmaterialen.

Vlugheid en Kracht doet er alles aan om haar leden voor een bescheiden bedrag te laten sporten op goede en eigentijdse materialen. Dat is niet eenvoudig. Wist u dat een eenvoudig matje van 1 bij 1,5 meter maar liefst 243 euro ex BTW kost?!

Grote dank aan iedereen die heeft gestemd, mede namens de kinderen in Blaricum en Laren.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page