top of page

Competitie 3 - Lois


Vloer ziet er heel strak uit. De jury is ook content en Lois krijgt behalve de verwachte D-score van 3,7 punten ook nog eens een prachtige waardering van de uitvoering, maar liefst 8 punten. Hiermee scoort ze het hoogst voor deze choreo tot nog toe.

Sprong gaat uitstekend. Vanwege de toestelfinale zijn twee verschillende sprongen vereist. De half in half uit gaat prima. De overslag wordt nog maar weinig getraind. Best grappig te zien dat de sprong die er behoorlijk is ingestampt vanaf het begin van je turncarriere, ondanks weinig recente training vrij makkelijk naar boven getoverd kan worden.

Brug is voor Lois een pittig toestel. Zeker met gebrek aan goede fysieke voorbereiding is dit een erg zwaar toestel. Maar Lois komt het voor nu prima door. De hoge ligger staat wel erg laag vandaag waardoor Lois een goed excuus heeft haar tenen te moeten flexen. Dit doet zij normaliter ook wel, maar nu is het een must.

Balk is voor Lois op het lijf geschreven. Hier kan zijn haar kwaliteiten goed tonen. Mooie lijnen, elegantie. Als Lois turnt is de aandacht van velen in het publiek op haar gericht. Zij heeft een eigen stijl, iets wat je vasthoudt. Lois opent netjes en is niet alleen in de trainingen steeds stabieler. De moeilijke en in de turnsport vrij zelden geturnde illusionturn lukt foutloos. Voor velen blijft het een element waarbij je je afvraagt: hoe doet ze dat? Voor Lois gaat het inmiddels vrij soepeltjes en is de variant met een extra halve draai, met maar liefst D-waarde, al bijna onderdeel van haar programma. Komt dat gerust zien volgend seizoen! De flickflack is het enige element dat niet geheel naar wens verloopt. Maar al lang knap dat Lois het allemaal maar weer doet. Fijn dat je er weer bij bent Lois!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page