top of page

Geslaagde clubkampioenschappen!


Het was al weer even geleden dat V&K clubkampioenschappen heeft gehouden, zes jaar om precies te zijn. Maar 24 juni 2017 was het weer zover. Ruim 60 jongens en meiden turnden in acht categorieën. Met dank aan de sponsor THE RED SUN kon deze dag mogelijk gemaakt worden.

60 jongens en meisjes turnden verspreid over de hele dag. Daarnaast mochten negen kinderen afgymmen voor het Nijntje beweegdiploma. Met unieke wedstrijdregels bleek de competitie binnen de groepjes groot. Alle turn(st)ers werden ingedeeld in groepjes met turn(st)ers van hun eigen niveau. Ze streden in deze wedstrijd alleen tegen hun groepsgenoten. Naast winnen binnen de groepjes waren er ook bekers voor de clubkampioenen jongens recreatie, meisjes recreatie en meisjes selectie.

De turnsters en turners waren aan elkaar gewaagd, en V&K is weer drie clubkampioenen rijker. Thijs Aaten bleek de sterkste bij de jongens recreatie. Veerle Kortekaas mag zich voor een jaar clubkampioen van de recreatie meisjes noemen, bij de selectie ging Fay Borgers er vandoor met deze titel.

Tussen alle wedstrijden door waren er demonstraties van de A-selectie. Deze demonstraties leidden bij de turnsters en turners tot veel inspiratie en motivatie. Want wat die meiden allemaal doen is wel heel gaaf!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page