top of page

Recreatiecompetitie - Goud, zilver en brons!!!


De wedstrijden van de recreatie plus groep zijn van start gegaan. We hebben er enorm hard voor getraind en de meiden hadden er enorm veel zin in.

Olivia en Cecile waren als eerst aan de beurt. We begonnen bij brug wat ze het moeilijkst vonden maar gelukkig ging het heel goed! Ook de onderdelen daarna hebben de meisjes netjes geturnd. Met als afsluiting een enorm mooie brug oefening van Cecile, haar lievelings onderdeel en hier is ze ook eerste op geworden! De prijsuitreiking was spannend tot we opeens 2 keer Vlugheid en Kracht hoorde! Dat betekende allebei de meiden is de prijzen! Cecile met een mooie 2e plek en voor Olivia de 1ste plek!

Toen kwam de wedstrijd van de grote meisjes Lisa, Fien, Elidie en Yara. Lisa zat alleen op baan 1 en de andere meiden op baan 2. Gelukkig was dit voor Lisa geen tegenslag en heeft ze alles gegeven op de wedstrijd. En hierdoor ging ook zij met een mooie 2e plek naar huis.

Fien die samen met Yara en Elidie op baan 2 turnde is dit jaar een niveau hoger gaan turnen wat ontzettend knap is! Hierdoor was het allemaal wat moeilijker maar weten we zeker waar we volgende wedstrijd aan moeten werken en heeft ze het natuurlijk heel gezellig gehad en dat is het belangrijkst!

Voor Yara was het de eerste wedstrijd die zij ging turnen. Bij haar balk oefening stond iedereen met open mond te kijken, haar doorhurken lukte en ze is er geen een keer afgevallen! Ook op sprong heeft ze een mooie handstand-halve draai platval laten zien. Helaas voor Yara geen podium plek maar wel 2e op sprong geworden!

Voor Elidie was het haar 2e wedstrijd en bij brug ging het even fout, ze viel. Gelukkig pakte ze alles weer op en wilde verder, niemand kon haar tegen houden om te stoppen. En turnde een enorm mooie wedstrijd verder. Voor haar een 3e plek op het podium en een paar blauwe plekken!

De meiden kijken uit naar de volgende wedstrijd en trainen er enorm hard voor zodat iedereen weer mooie oefeningen en misschien wel nieuwe elementen kunnen laten zien op de volgende wedstrijden!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page