top of page

Voorwedstrijd 2 - Floor brons


Floor turnt tegelijk met turnmaatjes Paulien en Nienke, die in de klasse voor verplichte oefenstof uitkomen. Floor is dat stadium inmiddels ontgroeid en mag meer keuzes maken in elementen die bij haar passen. Floor start vandaag op brug, haar minst favoriete toestel. Maar de laatste tijd heeft ze daar aardige sprongen vooruit gemaakt. Het ophurken lukt eindelijk aardig consequent en de opzet is geteld. De houding van de zwaaien is fraai en de salto geen probleem.

Ook qua elegantie heeft Floor veel groei doorgemaakt. De bij uitstek acrobatische turnster heeft ook een mooie stijl op balk met originele choreografie en prachtig hoge relevés. Opsprong gaat goed, gymnastische serie verbonden, boogje verbonden met de sissone, radslag erop en salto met slecht klein hupje na. Helaas werd de beenspreiding van de loopsprong onvoldoende bevonden, waardoor een eis niet werd toegekend en Floor een halve punt van haar eindscore en een plaats in de top 3 op dit toestel moet inleveren.

Vloer gaat supergoed. Ook hier turnt ze met stijl en de acroseries gaan met veel gemak. Tot slot nog even over de Pegases met half in, half uit. Het harde trainen en deze stabiele wedstrijd leveren Floor het welverdiende brons op. Top!!!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page