top of page

Voorwedstrijd 2 - Mathilde brons


Alle meisjes in de pre-instap hebben super geturnd! Voor Mathilde was er zelfs een medaille. Lees hier haar belevenissen:

"Toen ik ’s ochtends wakker werd dacht ik ‘Yes, vandaag is de wedstrijd!’. Na het ontbijt deed ik mijn nieuwe turnpakje aan en mijn trainingspak. Die stomme broek is veel te groot!

Mama ging met mij mee naar de gymzaal in Huizen. Gelukkig had de mama van Rosan mijn haar heel mooi ingevlochten.

We gingen bij Sander zitten en gingen daarna opwarmen. Toen zei een meneer; ‘willen alle meiden zich aanmelden bij de jury van het eerste toestel.’ Ik moest als allereerste op de balk. Met inturnen lukte de koprol niet, maar toen dacht ik ‘ik doe het gewoon nog een keer.’ De oefening was klaar en het ging goed. Wat een gek gevoel had ik toen in mijn buik….

Daarna gingen we naar vloer. Daar had ik dat gekke gevoel niet meer. Vanaf toen ging de hele wedstrijd gewoon heel normaal net als bij het trainen. Het leukste vond ik de brug omdat je lekker hard kunt zwaaien.

Bij de prijsuitreiking zat ik tussen Noor en een ander meisje van een hele andere groep die ik niet ken. Opeens werd mijn naam genoemd….Ik was super blij!!"

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page