top of page

Voorwedstrijd 2 - Suzanne goud!


Suzanne turnt sinds vorig seizoen bij de selectie. Ze heeft in de zesde divisie grote stappen gemaakt en daarom de overstap gemaakt naar een divisie hoger. En met succes! Lees hier het verslagje van Suzanne:

"Ik begon op balk en daar zou ik voor het eerst een losse rol op doen. Bij het inturnen ben ik hierbij wel een paar keer van de balk afgevallen, maar op de wedstrijd lukte het zonder wiebels! Verder ging balk ook best goed, want ik ben er ondanks een paar wiebels niet vanaf gevallen.

Daarna ging ik naar vloer. Dit onderdeel ging ook best goed, alleen was mijn wisselspagaatsprong halve draai helaas niet geteld, want ik had in plaats van een halve draai maar een kwart draai gedaan.

Als derde had ik sprong. Als eerste sprong heb ik hierbij een overslag gedaan en als tweede sprong heb ik een overslag hele draai gesprongen. Mijn afduw was daarbij niet zo heel goed, maar hij is wel gelukt!

Als laatste toestel had ik brug en dat ging super goed! Het doorverbinden ging heel goed en ik had alleen tussen mijn driekwart reus en salto een stopje. Verder had ik bij salto een stick-it landing!

Alles bij elkaar was het een super goede wedstrijd! En ... ben ik 1e geworden!"

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page