top of page

Nijntje beweegdiploma


Afgelopen maanden hebben de turn(st)ers op het peuter- en kleuteruur van Vlugheid en Kracht (Blaricum, maandag 16 tot 17 uur) heel hard gewerkt aan het onder de knie krijgen van alle motorische vaardigheden behorend bij Beweegdiploma 1.

Alle kinderen die dit is gelukt zijn uitgenodigd voor het halen van Beweegdiploma 1 op zondag 25 maart in de gymzaal van de scholengemeenschap Blaricum-dorp, ingang Kruislaan.

Wij verwachten de turn(st)ers om 15.45 uur in zijn/haar V&K-turnpakje. Om 16.00 uur beginnen we met de opdrachten van het Beweegdiploma, om 17.00 uur is de diploma-uitreiking.

Tijdens deze middag staan alle basisbewegingssituaties van Beweegdiploma 1 klaar en voeren de kinderen deze nog eens uit. Zo kunt u zelf zien welke vaardigheden de kinderen beheersen.

Wij nodigen u en andere familieleden en vrienden van harte uit om aanwezig te zijn bij het halen van Beweegdiploma 1. Het wordt een gezellig feestje!

Het Beweegdiploma is een initiatief van de Koninklijke Nederlands Gymnastiek Unie en biedt peuters en kleuters de perfecte basis voor alle sporten.

Uiteraard kunnen we niet zonder de hulp van ouders bij dit evenement. We zijn op zoek naar mensen die ons willen helpen met versieren, opbouwen (van 15 tot 16 uur) en opruimen (van 17 tot 17.30 uur) van de toestellen. Meldt u aan bij Linda Eggenkamp (linda@vlugheidenkracht.com).


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page