top of page

Finale Zuid - D1, D2 - Isa, Paulien en Nienke


Isa (instap, D2) en Paulien (instap, D1) - warming-up @ Finale Noord-Holland

Paulien:

" Ik stond al om 06:30 uur op. Ik ging naar mama toe. Die was nog niet wakker. Ik ging haar naar de douche duwen. Toen ging ik zelf mijn spullen aandoen. Ik ging ontbijten maar had nog geen honger, want het was heel vroeg. Toen ging ik mijn tandenpoetsen. We hadden nog maar vijf minuten en mama moest nog vlechten maken. Maar dat kon ze niet zo goed. Ik kwam eindelijk naar turnen toe en dat was een uur rijden. Toen we er waren ging Saskia mijn vlechten opnieuw maken. Toen kon ik eindelijk beginnen met de warming-up. Ik was samen met Isa.

Ik mocht eindelijk naar mijn eerste toestel. Dat was brug. Brug ging goed. Ik had twee plussen en de zwaaien waren heel hoog. Met landing ging het een beetje mis, want de ligger was heel hoog. Maar ik had een heel goed onderstukje.

Na brug ging ik naar balk. Alles ging goed, behalve de opsprong. Ik viel eraf. Als ik erop was gebleven had ik het hoogste cijfer. Ik had drie plussen.

Toen kwam de vloer. Dat ging best wel goed. Alleen mijn eerste handstand was een beetje wiebelig.