top of page

Clubkampioenschappen 2018


Beste jongens en meisjes,

Met veel plezier nodigen wij jullie uit voor de Clubkampioenschappen van Vlugheid & Kracht. Deze wedstrijden zijn op zaterdag 30 juni a.s. in de Klaas Bouthal in Laren.

Laat je mooiste oefeningen zien op sprong, brug, balk en vloer aan vrienden, familie en natuurlijk aan een vakkundige jury. Wie weet win jij wel een medaille of de wisselbeker! Voor alle deelnemers is er in ieder geval een leuk aandenken en een diploma.

De kleuters doen op uitnodiging mee om hun officiële Nijntje beweegdiploma te halen!

We hopen natuurlijk dat jullie allemaal meedoen en dat het een geweldige wedstrijddag wordt!

Informatie voor de ouders:

Tijdschema

De dagindeling is afhankelijk van het aantal deelnemers. Uiterlijk 23 juni maken wij op onze website www.vlugheidenkracht.com het exacte tijdschema bekend.

Voorlopige indeling:

9.30 uur tot einde ochtend 6-8 jaar

Einde ochtend tot begin middag Selectie en freerunnen

Begin middag tot einde middag 8-10 jaar, 10+ en recreatie+

Let op! Wijzigingen voorbehouden.

De entreeprijs voor volwassenen is €2,- en voor kinderen €1,-. Bij binnenkomst zal dit voldaan kunnen worden bij de kassa. Zorg dus voor contant geld.

Inschrijven

Turn(st)ers die willen meedoen geven zich op middels het inschrijfformulier. Het inschrijfgeld bedraagt € 5,-. Hiervoor krijgen alle deelnemers een diploma en een aandenken.

Inschrijven kan tot uiterlijk 16 juni.

Kleding

Het dragen van het V&K turnpakje is verplicht (graag voorzien van naam). Andere kleding is niet toegestaan. Nog geen eigen pakje? Op www.vlugheidenkracht.com/bestellen-turnkleding kan een pakje besteld worden.

Tevens horen wedstrijddeelnemers er verzorgd uit te zien. Meisjes met (half-)lang haar kunnen hun haar invlechten of in staartjes doen. Ondergoed mag in geen geval onder de pakjes uitkomen. Doe verder geen sieraden om en neem geen waardevolle spullen mee.

Koekjes sponsoractie

Heel V&K bakt! Bak koekjes voor V&K en verkoop ze tijdens de clubkampioenschappen op 30 juni! Vind jij het leuk om koekjes, muffins, brownies of cupcakes te bakken? Doe dan mee! Bak wat lekkers en lever dit voor aanvang van de clubkampioenschappen in bij de koekjestafel. Alle ouders en opa’s en oma’s die komen kijken kunnen dan koekjes kopen en genieten van een heerlijk eigen gemaakt baksel terwijl ze kijken naar jullie knappe turnprestaties! De opbrengst is uiteraard geheel voor de vereniging!

Hulp gezocht!

Om de wedstrijden succesvol te laten verlopen zoeken wij hulpouders. Wilt u bijvoorbeeld de kinderen voor en na de wedstrijd begeleiden, helpen met de catering, puntentelling of iets anders? Mail dan naar amyvedder2@gmail.com of geef u op via het inschrijfformulier.

Sponsors gezocht!

Om het toernooi tot een groot succes te maken, zijn wij op zoek naar sponsors. U en/of uw bedrijf kunt bijvoorbeeld de bekers en medailles sponsoren, de zaalhuur, de catering, de bedankjes voor de vrijwillige medewerkers. Iets voor u? Neem contact op met Bregje Rebergen via bregje.rebergen@hetnet.nl

N.B. Kan uw kind (op het laatste moment) niet meedoen? Dan graag de trainster mailen zodat wij op zaterdag niet tevergeefs op uw dochter/zoon wachten!

Train(st)ers, bestuur en CK-commissie van Vlugheid & Kracht wensen alle deelnemers

een gezellige, mooie wedstrijd en het publiek veel kijkplezier!


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page