top of page

Informatiebrief springwedstrijden 2018


Geachte ouders en verzorgers van V&K-leden,

Zaterdag 3 november is het Springfestijn in sporthal De Lunet, Amersfoortsestraatweg 16 in Naarden. Alle leden van de V&K-recreatiegroepen op maandag en woensdag in Blaricum-dorp, en donderdag in Laren van V&K-m.u.v. de kleutergroepen- doen aan dit geweldige evenement mee. Er is geen prijsuitreiking, maar de kinderen krijgen na afloop een leuk diploma en vaak wat lekkers.

Omdat het een team-evenement is, en de kinderen tijdens de training op elkaar ingespeeld raken, is het van groot belang dat zoveel mogelijk turn(st)ers er zijn. Mochten er redenen zijn waarom uw kind er echt niet bij kan zijn, meldt dit dan z.s.m. aan de trainster. Niet komen opdagen zonder afmelden hoort er echt niet bij!

V&K-turnkleding

V&K-turnkleding is verplicht. Meisjes dragen het nieuw of oude zwart-rode recreatieturnpakje bij voorkeur zonder broekje. Het V&K-selectieturnpak is ook toegestaan. Jongens dragen het zwart-rode V&K-herenturnpak met korte turnbroek. Deelname in andere kleding is niet toegestaan. Info over nieuwe turnkleding bij Mieke Verlinden, ledenadministratie@vlugheidenkracht.com

Haar Meisjes met langer haar dragen twee staarten, een of twee vlechten of vlechten hun haar in. Een staart is niet handig i.v.m. koprollen. Het is erg leuk als je elastiekjes of lintjes in doet in de kleuren van je turnpak!

Waardevolle spullen De kleedkamers zijn vol vanwege het grote aantal deelnemers. Laat waardevolle kleding en spullen thuis! Zet je naam in je turnkleding.

Parkeren/Entree De parkeerruimte bij De Lunet is zeer beperkt. Er wordt streng gecontroleerd op parkeerovertredingen. Kom bij voorkeur op de fiets (en parkeer direct bij de ingang)! Als u toch met de auto komt: let goed op waar en hoe u uw auto parkeert (dus niet met twee wielen op de stoep!!!) en houd rekening met extra parkeertijd vanwege de drukte. De entree bedraagt € 1,- v.a. 12 jaar, CONTANT betalen.

Tijdschema

*Je kunt het diploma ook op de eerstvolgende maandag/woensdag/donderdag training krijgen.

Namens de trainers van V&K,

Linda Eggenkamp linda@vlugheidenkracht.com


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page