top of page

Goud voor Floor!


Floor wint goud allround, is eerste op balk en tweede op brug

"Ik begon op vloer. dit vind ik normaal gesproken niet heel leuk want dan heb je balk als laatste, maar aan de andere kant kon ik balk nog wel even uitstellen! Vloer ging heel goed. geen grote fouten, wiebels, of iets vergeten. Wel teveel kleine stapjes die ik weg moet werken.

Toen ging ik naar sprong. Maar één sprong dit keer. Normaal twee. Maar, deze ene sprong ging dan ook best goed! (In tegenstelling tot het inturnen!) Ik had mijn benen bij elkaar en had stick-it. Wel ging m'n aanloop een beetje mis waardoor ik niet zo veel door verticaal ging. daardoor had ik een te holle rug en dus een hoekje in m'n schouders. Maar toch een hele goede sprong waar ik heel tevreden mee was!

Daarna had ik brug. Hier was ik best zenuwachtig voor omdat het de eerste keer zou zijn dat ik kip op de wedstrijd zou doen. Bij het inturnen ging het niet zo lekker. Ophurken was me nul keer gelukt en de brug stond te dicht bij elkaar waardoor ik het bovenstukje eerst niet goed kon oefenen. De kip ging overigens wel goed bij het inturnen. Toen had ik mijn oefening en dat ging prima! Kip lukte, (wel een kleine stop erna) ophurken lukte en op die ene stop na, had ik alles doorverbonden. Landing bij salto afsprong had ik geen stick-it volgensmij, maar dat maakt niet zoveel uit.

En toen uiteindelijk balk! Ik was best zenuwachtig, maar had er ook veel vertrouwen in. Bij het inturnen ging alles prima en viel ik één keertje met boogje, maar die was later wel weer gelukt. Ik schrok wel een keer toen een meisje na mij al op de balk sprong voordat ik klaar was, maar buiten dat ging alles prima. Ik was als één-na laatste aan de beurt. Heel blij mee, want als laatste op balk is het laatste wat ik wil. Bij mijn opsprong had ik wel veel wiebels en in het choreo stukje erna ook een paar, maar ik kon mezelf herpakken en was de rest van de oefening heel stabiel. Alleen na pirouette en vrij grote wiebel, maar viel wel mee. Ik stond erop met boogje en radslag en had ook mijn boogje sisonne verbonden! Salto-afsprong had ik stick-it!

Ik ben uiteindelijk 12e op vloer geworden (lag heel dicht bij elkaar allemaal, kwam door alle stapjes), 6e op sprong, 2e op brug (ook onverwachts) en 1e op balk!!!"

Floor

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page