top of page

Isa en Paulien, zilver en brons


Isa Zilver op brug, Paulien zilver op vloer en brons op brug

Verslagje van Isa en Paulien We begonnen met balk. Isa moest als eerst. Isa: Mijn opsprong ging niet zo goed. Ik viel eraf aan de overkant. Daarna ging het goed, want de radslag lukte. Verd ging het ook goed. " Paulien: "Mijn opsprong ging best goed. Alles ging heel netjes, maar de radslag lukte net niet. Afsprong was stick it." Toen gingen we naar vloer.

Isa: "Het ging goed, maar de richtingen waren moeilijk. Dat heb ik nog nooit gedaan, want bij ons in de zaal kan dat niet. We hebben geen vierkante mat. Voor de rest ging het goed. Ik ben heel tevreden over de achteruit koprol. " Paulien: "Het ging allemaal we goed. Arabier flickflack was stick it en het was wel netjes. " Toen gingen we naar sprong. Isa: "De overslag ging goed en de salto ook. Hij was lekker hoog." Paulien: "De overslag over de kast had een goede houding en ik duwde goed af. Ik had alleen een klein stapje. De salto ging ook goed. Ook weer een heel klein stapje en hij was lekker hoog. " En toen hadden we alleen nog maar brug. Isa moest als eerste. Isa: "De zwaaien gingen mooi. En de landing was stick it. Het stukje aan de lage was mooi verbonden. En het haakje hangen was goed. " Paulien: "Ik had superhoge zwaaien, echt boven de ligger uit. De landing was weer stick it. Het lage stukje was goed doorverbonden, met een goede opzet, en mooie lange heupen met de borstwaarts om. Haakje hangen was lang en mooi. " Isa: "Ik vond de wedstrijd leuk, maar spannend." Paulien: "Ik vond de wedstrijd leuk, wel een beetje spannend. Het ging allemaal wel goed, maar een paar kleine dingetjes. "

Isa en Paulien

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page