top of page

Zilver voor Suzanne! Medaille voor Nienke!


Suzanne wint zilver!

Nienke wint met haar vierde klassering een mooiemedaille Ik begon op brug als derde. Ik twijfelde nog of ik de zolendraai ging doen. Maar dat heb ik uiteindelijk niet gedaan, omdat ik niet zeker wist of het zou lukken. Verder ging alles goed in de oefening. Ik had een hoge opzet. En salto was stick-it.

In de training ging balk heel slecht, omdat ik teveel stress had voor de wedstrijd. Maar op de wedstrijd ging het erg goed. Ik was rustig. Ik wilde eerst salto doen als afsprong omdat ik niet zeker wist of de radslag-streksprong zou lukken. Maar uiteindelijk hebben we toch de radslag gedaan, omdat ik dacht dat het toch zou lukken. Hij is ook gelukt. De oefening was erg netjes. De sprongen mogen alleen wat wijder.

Ik heb een nieuw muziekje op vloer. En ik heb daarop veel geoefend. De oefening is moeilijker dan vorig jaar. Maar ik heb best wel goed gepresteerd. De Arabier-flickflack ging goed. De loopoverslag-sluitoverslag lukte. De pirouettes gingen netter dan in de training. En boogje stut was ook mooi. Ik ben tevreden.

Het laatste toestel is sprong. Mijn overslag, daar had ik een hoekje. Voor de rest ging het wel goed. En de streksalto vond ik nog best wel lastig, maar ging ook wel goed met een stick-it landing. Een stick-it landing is als je in een keer stilstaat.

Ik vond de wedstrijd in het algemeen wel goed gaan vergeleken met de training. En ik heb erg genoten. Ik denk dat de toitoitoi's goed hebben geholpen. Volgens Fay helpt een badbruisbal om te ontspannen. Ik heb hem gisteravond gebruikt. Was erg lekker en heb daardoor goed geslapen.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page