top of page

Informatie 1e Recreatie competitie


De wedstrijden komen eraan! Dit is natuurlijk iets waar wij met zijn allen naar uit kijken en alle trainingen goed voor aan het oefenen zijn. De data voor de wedstrijden zijn:

15 december 2018 te sporthal de Baat in Huizen, IJsselmeerstraat 3B

9 februari 2019 te sporthal de Baat in Huizen, IJsselmeerstraat 3B

V&K-turnkleding V&K-turnkleding is verplicht. Meisjes dragen het zwart-rode recreatieturnpakje met of zonder een broekje. Deelname in andere kleding is niet toegestaan. Nieuwe pakjes kunnen besteld worden via de website. Doe je turnpakje vast thuis aan want er is niet veel ruimte in de kleedkamers.

Haar Voor meisjes met langer haar is het handig om dit op te steken door bijv. een vlecht of 2 vlechten. I.v.m. koprollen is het niet handig om een staart of knot in te doen. Probeer hierbij zelf uit wat jij het fijnst vindt om in je haar te hebben tijdens het turnen en zorg dat het niet losraakt of voor je ogen komt.

Waardevolle spullen De kleedkamers zijn vol vanwege het grote aantal deelnemers. Laat waardevolle kleding en spullen thuis! Zet je naam in je turnkleding! Tijdens de wedstrijd mag je een tas van toestel naar toestel mee nemen. Het is handig om hier wat warme kleren, eten en drinken en een extra haarelastiekje in te doen of andere spullen die je graag tijdens de wedstrijd wilt hebben.

Als je aankomt, wacht dan even tot er een trainster naar je toe komt. Ren niet zomaar de zaal in! Het kan zo zijn dat je even moet wachten, aangezien er misschien al wedstrijden bezig zijn.

ZORG DAT JE OPTIJD BENT!! Als je onverhoopt niet kunt komen, horen we dat graag zo snel mogelijk.

Wedstrijdindeling 15 december 2018:

Naam turnster Aanwezig (tijd)

Lisanne en Marilou 8:15

Maeli, Dot, Hannah, Luna R, Luna P 11:00

Cecile 13:30

Florien, Sienna, Fien, Emmerson 16:00

Yara en Anne-Fleur 19:00


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page