top of page

Competitie recreatie 1 - mooie prestaties!


Gister mochten de meiden van de recreatie plus op wedstrijd! Marilou, Lisanne, Dot, Maeli, Luna, Cecile, Sienna, Emmerson, Florien en Yara hebben veel geoefend tijdens de trainingen en mogen nu al hun oefeningen laten zien!

Wedstrijd 1 - Lisanne en Marilou

Lisanne en Marilou

We begonnen met Marilou en Lisanne in de eerste wedstrijd. Allebei de dames hebben hele mooie oefeningen geturnd en alles zelf onthouden! Ook was het heel gezellig met zijn tweetjes!

Wedstrijd 2 - Dot, Maeli, Luna

Maeli - goud!

Dot goud!

Toen was het de beurt voor Dot, Maeli en Luna. Maeli turnt tijdens de oefeningen heel netjes en dit beloonde haar met een welverdiende 1e prijs!🥇 Dot heeft haar elementen op de balk, brug en vloer erg mooi uitgevoerd, op sprong was even een kleine vergissing maar ondanks dat heeft ook zij de gouden medaille mee naar huis genomen.🥇