top of page

Competitie recreatie 1 - mooie prestaties!


Gister mochten de meiden van de recreatie plus op wedstrijd! Marilou, Lisanne, Dot, Maeli, Luna, Cecile, Sienna, Emmerson, Florien en Yara hebben veel geoefend tijdens de trainingen en mogen nu al hun oefeningen laten zien!

Wedstrijd 1 - Lisanne en Marilou

Lisanne en Marilou

We begonnen met Marilou en Lisanne in de eerste wedstrijd. Allebei de dames hebben hele mooie oefeningen geturnd en alles zelf onthouden! Ook was het heel gezellig met zijn tweetjes!

Wedstrijd 2 - Dot, Maeli, Luna

Maeli - goud!

Dot goud!

Toen was het de beurt voor Dot, Maeli en Luna. Maeli turnt tijdens de oefeningen heel netjes en dit beloonde haar met een welverdiende 1e prijs!🥇 Dot heeft haar elementen op de balk, brug en vloer erg mooi uitgevoerd, op sprong was even een kleine vergissing maar ondanks dat heeft ook zij de gouden medaille mee naar huis genomen.🥇 Luna is 8e geworden van de 25, Wat ontzettend goed is want luna zit nog helemaal niet zo lang op turnen. Luna jij mag heel trots op jezelf zijn!

Wedstrijd 3 - Cecile

Cécile brons!

In de 3e wedstrijd was Cecile aan de beurt. Helemaal in naar eentje maar dat maakte haar niks uit. Ze turnde de hele wedstrijd heel netjes dat is namelijk haar specialiteit! En werd daardoor 3e!🥉

Wedstrijd 4 - Sienna, Emmerson en Florien

Florien - medaille 5e plaats

Sienna, Emmerson en Florien waren aan de beurt in de 4e wedstrijd. Ze begonnen op balk waar Sienna en Emmerson veel wiebels hadden. Ook bij Florien lukte de sisonne niet helemaal zoals ze wilde. De volgende toestellen gingen gelukkig wel heel goed bij alle 3 de dames! Florien heeft zo netjes geturnd dat ze 5e van de 28 werd en dus met een medaille naar huis ging!🏅Sienna en Emmerson helaas niet in de prijzen maar ze hebben zeker lol gehad tijdens de wedstrijd en dat is het belangrijkst!

Wedstrijd 5 - Yara

Yara brons!

Als alles laatst was het de beurt voor Yara om haar oefeningen te laten zien tijdens de 5e wedstrijd. Ze had er zo veel zin in en zo hard getraind. We begonnen op balk wat eigenlijk best goed ging, een grote wiebel maar ze bleef staan. Vervolgens naar vloer. Het inturnen ging wel ok en toen ze de oefening had geturnd had ze er zoon goed gevoel over, hij ging helemaal zoals zij wilde. Op sprong begonnen we met inspringen waarna de jury kwam en ons even liet schrikken. Ze zeiden dat deze sprong niet meer in de oefenstof stonden gelukkig konden we aantonen dat dit wel het geval was. Toen was moesten we alleen met plankoline springen i.p.v. plank maar dat vond Yara niet zo erg! Nog een toestel, de brug. Tijdens het inturnen heeft ze zelfs een nieuw element geleerd, de borstwaarts om met 2 benen. Deze lukte ook in de oefening gelukkig, bij de buikdraai lukte het niet om op tijd te stoppen. De prijsuitreiking was spannend maar toen toch eindelijk een medaille voor Yara, de 3e plek!🥉 En daarmee sloten we de geslaagde dag af!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page