top of page

Voorwedstrijd 2 - Instap D1 - Noor en Mathilde


Noor en Mathilde turnen in de klasse instap D1. Ze hebben een prima wedstrijd geturnd en hebben zich allebei geplaatst voor de halve finale van Noord-Holland op zaterdag 16 maart in Beverwijk.

Noor en Mathilde

Verslagje van Noor en Mathilde:

Noor:

Ik moest beginnen als eerste op de vloer. Het ging wel goed, omdat ik op de goede tijd was. En omdat ik de sissone niet vergat. Ik vond de loopsprongen best moeilijk. De richting was ook moeilijk. In de training kan ik niet oefenen op een vierkante vloer. Ik hoop dat ik doorstroom, maar er gaat er een niet mee. Dus dat wordt spannend. De streksprong was mooi. En de handstand was een beetje mooi recht. Ik had nog een klein hoekje. En mijn brug moest het boven zwaaien iets harder. Het stukje aan de lage was mooi. Met balk had ik een hele mooie handstand en een mooie koprol. Ik ben niet van de balk gevallen. Ik had een paar wiebeltjes. Maar voor de rest ging het goed.

Mathilde:

De vloeroefening ging goed. Ik deed eerst de radslag Arabier, met mijn armen tegen mijn oren. Ik hoop dat ik iets win. Ik ben niets vergeten. De streksprong ging goed, want ik was goed hoog en best recht. Ik had geen stapje. De overslag was ook heel mooi. De brugoefening ging goed. Ik had hele hoge zwaaien. Ik ben alleen vergeten met twee voeten tegelijk te landen na haakje hangen. De balkoefening ging goed. Ik vergat niks. De handstand ging wel goed. De koprol lukte net niet. De afsprong was zonder stapje.

Noor, Mathilde, Kiki en Elidie

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page