top of page

Voorwedstrijd 2 - Junior, divisie 4 - Floor


Floor turnt in de klasse junior divisie 4. Op de dag van de wedstrijd verjaart zij. Vooraf heeft ze trainster Saskia gevraagd niet de organisatie te melden dat ze jarig is. Helaas voor Floor is voormalig teamgenote Amy aanwezig als jurylid en op de hoogte van het heugelijke feit. Amy snelt naar de wedstrijdtafel, met als gevolg dat Floor toch op het podium mag om gezang en een attentie te ontvangen.

Tijdens de eerste voorwedstrijd was het hoogste podium voor Floor vanwege haar mooie turnprestaties. Dit keer helaas geen medailles, maar wel een stabiel geturnde wedstrijd met plaatsing voor de finale van Noord-Holland op zondag 7 april in Amsterdam.

Floor en Fay

Lois, Floor en Fay

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page