top of page

Voorwedstrijd 2 - pupil 1, D1 - Brons voor Isa, met Paulien naar halve finale Noord-Holland


Isa en Paulien turnen in de klasse pupil 1, D1. Isa turnt een mooie wedstrijd met als enige fout een val van balk met de radslag.

Isa en Paulien hebben zich geplaatst voor de halve finale van Noord-Holland op zaterdag 16 maart in Beverwijk.

Paulien en Isa - presenteren voor de jury

Verslagje van Paulien en Isa

Paulien:

"Voordat we naar de wedstrijd moesten gingen we eten. Daarna ging ik douchen. Mama had gezegd dat als ik mij goed genoeg voelde, dan mocht ik naar de wedstrijd. Na het douchen voelde ik mij beter, want ik was meer dan een week ziek. Toen ik snel mij omkleden voor de wedstrijd. We gingen heel snel naar de wedstrijd toe. Ik ging vast naar binnen. Mama en Louise bleven nog even buiten. Ik was als allereerst op vloer. Het ging best netjes. De flickflack moet nog wat minder hoog en met de benen dicht. De overslag-radslag moet verbonden. En de stut moet met armen recht en naar de handstand. Dat lukte wel al goed met het inturnen maar nog niet met de wedstrijd.

Toen was ik als laatste op sprong. De overslag ging goed met een klein stapje. De salto lukte ook. Met inturnen landde ik weer terug op de plankoline. Gelukkig met de wedstrijd niet.

Daarna ging ik naar brug ik had hoge zwaaien boven horizon taal. Na de zwaai lande ik stik it. Het onder stukje ging ook goed, mijn hoekje was wel een beetje langer dan nodig. Maar dat maakt niet uit.

Op balk ging het allemaal wel netjes, alleen ik deed in plaats van een loopsprong een paar stapjes. En ik viel er af met de radslag. Ik had met Saskia al bedacht dat ik geen salto zou doen maar een overslag, die lukte met een klein stapje.

De wedstrijd ging dus wel goed, alleen er zijn nog wel wat dingen die ik kan verbeteren maar die zijn er eigenlijk altijd wel."

Isa:

"Voordat we naar de wedstrijd gingen kwamen oma en oma. Ik maakte me snel klaar voor de wedstrijd. Toen gingen we naar huizen voor de wedstrijd.

Als eerste gingen we naar de vloer. Dat ging goed, maar bij de loopsprong had ik een paar verkeerde stapjes. Mijn series gingen goed, en mijn stut was met rechte armen.

Toen gingen we naar sprong mijn overslag ging goed zonder stapjes. En mijn salto was ook stik it."

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page