top of page

Voorwedstrijd 2 - Pupil 2, D1 - Nienke


Nienke turnt in de klasse pupil 2 D1. Ze heeft een prima wedstrijd geturnd en heeft zich geplaatst voor de halve finale van Noord-Holland op zaterdag 16 maart in Beverwijk.

Nienke - concentratie op vloer

Verslagje van Nienke: Ik begon bij balk. En ik was best wel zenuwachtig. Maar ik heb het toch best netjes gedaan. En ik ben er niet afgevallen. De volgende keer zou ik de loopsprongen wat wijder mogen doen en minder wiebels maken. De handstand spagaat wil ik twee seconden.

De vloer ging best goed, want er ging niets fout. Ik had wel wat dingen beter kunnen doen, zoals de sluitoverslag. De was te diep geland. De flickflack was schuin. En het pirouettestukje was wiebeli. Maar het spagaatstukje en de tiktak waren supermooi. Ik zou volgende keer graag de dubbel flickflack willen doen.

Sprong ging niet heel goed bij het inturnen, want sprong vind ik lastig omdat het spannend is over de kast te gaan. En je moet heel erg afzetten met je benen. Maar het ging best goed. De overslag was bijna recht. En met de salto stond ik meteen stil. De vorige keer werd ik laatste op sprong. Dus ik hoop dat ik nu hoger eindig. Ik zou graag de volgende keer streksalto willen doen.

Brug ging goed. Mijn borstwaarts om was heel mooi, door de houding. Ik heb verder alles heel netjes gedaan. De salto was mooi en met een best wel stick it landing.

Ik vond in het algemeen mijn wedstrijd heel leuk en wel goed gegaan. Ik hoop dat ik doorstroom naar de halve finale van Noord-Holland.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page