top of page

Recreatie Plus turnt TOP!!!


Wedstrijd 1 - Marilou

We begonnen de eerste wedstrijd met Marilou. Ze heeft heel goed geturnd en aan het einde kreeg ze haar broekje die ze gewonnen had met de sponsorloop waarbij haar eigen naar achterop haar broekje stond!

Wedstrijd 2 - Maeli Ottoline en Hannah GOUD! Dot BRONS! Luna goed geturnd

De tweede wedstrijd waren Maeli, Dot, Hannah, luna en Otteline aan de beurt. Hun doel was om niks te vergeten en rustig te turnen. Dat is bij iedereen gelukt! Voor Maeli en Otteline werd dat een gedeelde 1ste plaats.🥇

Ook Hannah werd 1ste in haar categorie en Dot 3de!🥇🥉 Luna heeft zich zeker verbetert ten opzichte van de eerste wedstrijd en is weer wat plekjes omhoog gegaan!

Wedstrijd 3 - Cecile ZILVER!

De derde wedstrijd was Cecile in haar eentje. Gelukkig vind ze dat niet erg want dan kan ze zich goed concentreren en ook dat werkte want ze ging naar huis met een 2de plek!🥈

Wedstrijd 4 - Sienna BRONS

De vierde wedstrijd mocht Sienna in haar eentje turnen. Ondanks dat ze veel pijn in haar voet had is ze doorgegaan. Ze verwachte geen prijs want zelf vond ze het niet heel goed gaan maar toen werd haar naam omgeroepen en ging ze naar huis met een bronzen medaille en een grote glimlach! 🥉

Wedstrijd 5 - Yara ZILVER, Anne-Fleur eerste wedstrijd

De laatste wedstrijd kwam eraan en hier mochten Yara en Anne-Fleur turnen. Alles toestellen gingen heel goed, als laatst hadden ze balk dat is altijd even spannend. Ondanks dat niet alles even goed ging op balk mogen de meiden trots op zichzelf zijn! Yara was vorige keer 3e geworden waar ze zo blij mee was en het trainen heeft geholpen want nu heeft ze ook de zillveren medaille binnen kunnen slepen! 🥈 Voor Anne-Fleur helaas geen prijzen maar wel een eerste wedstrijd ervaring!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page