top of page

Inschrijven voor recreatiewedstrijd 14 april


Dit jaar zijn er geen V&K-clubkampioenschappen, maar kun je wel deel nemen aan de wedstrijd van rayon 't Gooi. En wel op zondag 14 april in de sportzaal van de Dudok-Arena in Hilversum. Deze wedstrijd is speciaal voor recreatie-turn(st)ers.

Je hebt uiteraard je V&K-turnpak aan op deze wedstrijd. De meisjes doen individuele oefeningen op sprong, brug, balk en lange mat. De jongens doen ook individuele oefeningen, info over de toestellen volgt. Het exacte tijdschema is afhankelijk van het aantal deelnemers, dus volgt nadat alle inschrijvingen binnen zijn. Het inschrijfgeld bedraagt circa € 10,-.

V&K-turn(st)ers kunnen alleen meedoen als V&K voldoende juryleden met brevet levert! Dus mocht je iemand kennen, laat het ons weten, en voorkom zo teleurstellingen!!!

Wil je meedoen? Stuur uiterlijk woensdag 13 maart een mail met je naam en geboortedatum naar Linda Eggenkamp: linda@vlugheidenkracht.com.

Let op: turn je in de Recreatie-Plusgroep op zaterdag bij Amy? Dan schrijft Amy je in!

Deze wedstrijd alleen tot stand komen met hulp van vrijwilligers. Kun je bijvoorbeeld helpen met opbouwen en afbreken, halen en brengen van toestellen, catering, mail dit naar linda@vlugheidenkracht.com


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page