top of page

Lid van de Rabobank? Stem nu! Dank!


Jouw stem is geld waard in de Rabobank Clubkas Campagne!

Rabobank Gooi en Vechtstreek draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Gooi en Vechtstreek stelt € 75.000,- beschikbaar! Ook Vlugheid en Kracht doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne.

Stemmen

Van 5 t/m 25 maart 2019 mogen leden van Rabobank Gooi en Vechtstreek drie stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 75.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Vlugheid en Kracht ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan alle leden

Het is voor Vlugheid en Kracht belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor het vervangen van afgekeurde toestellen. Zo kunnen kinderen uit Blaricum, Laren en omstreken op een veilige manier met veel plezier hun sport beoefenen.

Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden (als zij lid zijn van Rabobank Gooi en Vechtstreek) stemmen geven aan Vlugheid en Kracht tijdens de Clubkas Campagne. Klanten van onze bank zijn niet automatisch lid. Zij kunnen het lidmaatschap wel direct aanvragen via onze website: www.rabobank.nl/gvs Lid van Rabobank Gooi en Vechtstreek? Breng dan je stem uit op www.clubkascampagne.nl/gvs Bedankt voor jouw steun!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page